Weston Park Museum
Return to main page > Historic Buildings

The Houses of Parliament

We have been involved in two projects carried out in The Palace with the architects Bickerdike Allen Partners. The first was the re-lighting of the Peers’ Dining Room. This room was re-lit to produce a more restful but more interesting environment. The many pictures around the room were well lit to provide an interesting backdrop to the room.

More recently we have re-lit the Committee Corridor that runs the length of The Palace. This corridor had been rather gloomy and needed lifting. The existing lighting was cleaned and augmented with an adaptable picture lighting system added along one wall. This allowed for the frequent changes of the pictures loaned for display along the corridor. In addition small concealed lights were installed in the deep alcoves around the doors to the many committee rooms.

Return to main page > Historic Buildings